WordPress, hjemmeside blokeret på grund af uventet output

Den noget mærkelige titel dækker over, at jeg i 2 uger ikke kunne logge ind på min hjemmeside.

En hjemmeside har nogle app’s til hjælp, i WordPress, som jeg bruger, kaldes de plugins. Der kommer opdateringer, og efter en opdatering var der noget galt, så jeg ikke kunne logge på min hjemmeside. Løsningen er simpel, man ændrer navnet på den pågældende plugin, men det kan kun gøres i administrator area, og der kunne jeg ikke komme ind pga fejlen i plugin’en….

Der var flere warnings og cookies blokeret på grund af uventet output. Søger man på nettet er der mange hjemmesider, der er blokeret på den måde.

Så må man bruge FTP, File Transfer Protocol, det findes både i gratis og betalingsudgaver. Jeg valgte den åbne Filezilla, og med den fik jeg også Binkiland, en af de rigtig grimme virus, og ca. 120 forskellige malware. I samme periode havde jeg antivirusprogrammet Trend Micro på prøve, det kunne ikke hindre skidtet i at komme ind, og det kunne ikke slette Binkiland, så det tog 3 dage at rydde op.

Free FTP fra Coffeecup er gratis og let at arbejde med, man får brugernavn og password fra sin udbyder (Uno Euro), og så skal man ind i folderen wp-content og finde folderen Plugins og ændre navnene på sine plugins, og så er problemet løst.

Det er sikkert noget, der sker på et eller andet tidspunkt, så har du en blog, så kig på FTP, og også backupprogrammet – kan siden kun gendannes fra Administrator area, så er det ikke til megen hjælp…….