Hvem er jeg

Home » Hvem er jeg

Hvem er jeg?

Mit navn er Bent Løschenkohl, jeg har en uddannelse som gartner, derefter hortonom og endelig en overbygning som plantepatolog, dvs plantedoktor. Jeg har arbejdet med alle former for plantedyrkning, lige fra korn, over skov til potteplanter. Det meste af mit liv var jeg ansat i Danmarks JordbrugsForskning, hvor jeg arbejdede med sygdomme i planter, testning af planters resistens over for plantesygdomme, fremstilling af kerneplanter, der er fri for sygdomme og hvordan man undgår plantesygdomme i gartnerier via væksthusklima og gartneriers indretning.

Alt det fik jeg afprøvet i 00-erne, hvor jeg var produktionskonsulent på gartneriet PKM, der idag er på 200.000 m2 drivhuse og producerer 22 mio potteplanter om året. Jeg rensede produktionen for plantesygdomme, og optimerede væksthusklimaet – det var sjovt, og jeg fik lov til at lege.

Nu er jeg pensioneret, og giver gerne min viden og erfaring videre.